utorok 24. júna 2014

vzdy, ked vyjdeme s detmi z ruchu mesta, si uvedomim, ako velmi nam to pomaha, ako to vyslovene potrebujeme. aj ked sa zastavime kazde dva metre, lebo niekto zazrel rohaca a niekto druhy zase pozoruje mravce. no dobre, alebo sa niekto potkol a udrel si koleno. 
luka sa pre nas stala na chvilu savanou, na ktorej chlapci pozorovali zebry, pakone a v krovi vraj aj hrochy. ked chcu, mozu mat afriku aj v bratislave. 
kedy som tu schopnost stratila? esteze mam chlapcov. 





z nazbieraneho lubovnika/trezalky sme robili olej - bylinka zbierana na Svateho Jana ma vraj najvacsiu silu. to som teda zvedava... uz len pockat par tyzdnov.




https://www.youtube.com/watch?v=39eJpAUMa78  

3 komentáre:

  1. právě jsme se dnes vrátili z dovolené na maringotce. přivezli jsme si dvě věci:šílunou únavu...a třezalku:)původně jsem ji chtěla na čaj,ale je ji tak maloučko, žes mě inspirovala taky k olejíčku. My ho dáváme na popáleniny. A vy?Sdílím s tebou touhu po přírodě...je to balzám na duši...zvlášť pro obyvatele hlavních měst, malé i velké...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. este som ho nikdy nepouzivala, ale chcem to vyskusat na bolesti klbov (nastastie zatial nie u mna). a trezalkovy caj dokazete vypit? ja obcas so sebazaprenim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Me chutna,ale pijeme ho s malinikem,jahodnikem,boruvkama...proste takovy lesni caj:)

      Odstrániť